OVER MIJ

Aagje Provenzano

Kapster

Kapster zit in mijn genen en een kinderdroom die is uitgekomen. Mijn opa heeft me de kappersmicrobe doorgegeven en hieruit is mijn passie voor het kappersvak ontstaan. Met meer dan 18 jaar ervaring in de kapperswereld en in verschillende salons te hebben gewerkt, heb ik vele technieken onder de knie die ik kan toepassen op het juiste kapsel. De klant staat bij mij volledig centraal. Tegenwoordig leven we in een drukke samenleving en lopen we onszelf voorbij, hierdoor heb ik ervoor gekozen om kapster aan huis te worden. Iedereen, zowel mannen als vrouwen en kinderen kunnen bij mij terecht. Dankzij mijn ruime en flexibele openingstijden kan iedereen, ook mensen met drukke agenda's, genieten van een verzorgd kapsel.

Aarzel niet om te bellen voor verdere info!